29.12.13

içimde tarifsiz bir duygu . . .




2013 senesinin son günlerini yaşarken noel baba burnu tadında olduğuma inanıyorum . . .
kırmızı bir burun . .  losyonlu  selpak kullandığım halde onun kokusunu bile hissedemiyorum her yerim ağrıyor amaaa bu güzellikler baktıkça içimi iyileştiriyor . . .
İlk önce bloglar sayesinde tanıştığım arkadaşlarımdan İngiltere semalarından İstanbul'a yeniden konan her zaman gönderdiği hediyeler ve kedili  kartpostallarla beni benden alan sevgili Aybige'ye....
Paşabahçe'yi karşılıklı zengin ettiğimize inandığım çok sevgili Kutupayu'm Esra'ya . .
ve canım Özge'me. . .( çam ağacı yastığı Betüş ve Biber tarafından test edilip onaylanmıştır. . üzerinde hala tırnak izleri mevcuttur☺ )
Hepinize bin teşekkür . . . beni çok mutlu ettiniz . . .♥♥♥
Yeni yılda tüm güzellikler yürekten sizinle olsun . . .

3 yorum:

Madam Dö Gonç dedi ki...

Aybige'yle bardaklaşma etkinliğinde tanışmıştınız yanılmıyorsam. Hala irtibatta olduğunuz için çok sevindim :) Böyle bir arkadaşlığa vesile olduğum için de ayrıca çok mutlu oldum :)
Bu arada çok geçmiş olsun, ben de yeni atlattım, üzerimden kamyon geçmişe döndüm ama toparladım çok şükür. En kısa zamanda iyileşmen dileğiyle.. Zira yeni yıla hasta girmeni istemem..
Sevgiler.

A Cat From London dedi ki...

Baykuşunla yastığın uyumlu olmuş, ne güzel :). Çabuk çabuk iyileş, güle güle kullan Edacığım. Madam Dö Gonç'a da teşekkürler tanışmamıza aracı olduğu için. Mutlu, sağlıklı, güpgüzel bir yıl diliyorum sana (ve kuyruklu kuzulara).

Adsız dedi ki...

***cok gecmis olsun canım.şuan agrı kesici ve kas gevşetici 2 iğne olmuş hastazede olarak seni mümüklü selpaklar arasından selamlıyorum bende...halini anlıyor bizzat yaşıyorum...ki kolay hasta olmayan ben bu sefer fena yamuldum...yastıgın konforunu test edip üzerinde yaşanmışlık izleri bırakan o tatlı pisiciklere de kocaman sevgiler gönderiyorum :) çabucak iyileşmemiz dilegiyle...öpücük.*** ÖZGE