26.4.14

ınstagram.mania










 
 ınstagram yüzünden bloğumu unuttum resmen...bi daha olmasın ...

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Acaba o şahane şamdanı nerden aldığınızı sorabilirmiyim? Gercekten çok güzel , masal gibi;)
Tsk,

Günün Notları dedi ki...

Bayılıyorum yahu, mutlu oluyorum fotoğraflarına baktıkça. O yüzden hem blogda hem instagramda ol biz hiç şikayetçi değiliz. :)

There and Here dedi ki...

Instagram çok pratik. Yarattığın ya da karşılaştığın bir kareyi tek bir cümle ile özet geçerek yayınlayabiliyorsun. Anında reaksiyon alıyorsun haliyle. Blog ise çok farklı. En başta gayet relax takılırken ben, bir baktım blog için oturmuş içerik düşünüyorum dergi editörü edası ile... Çünkü bende blogger izleyicisiyim bir yandan ve içeriklere göre geziniyorum. Çenem niye düştü peki? Aynı suçluluk duygusunu zaman zaman yaşadığım için galiba :)) Instagram kullanıcısı olmayan blog izleyicileri için bu tip paylaşımlar da yerinde bence...

resimli günlük dedi ki...

Bir kere yakayı instagrama kaptırdın mı blog üvey evlat konumuna düşüyor ne yazık ki, ne kadar hayır, olmaz, sana yenilmeyeceğim instagram nidaları atsak da. Kendimden biliyorum.

eda bayraktar dedi ki...

Adsız ..Mudo'dan almıştım..
Banucum..teşekkür ederim..
öperim..
There and here...söylediklerine noktasına virgülüne kadar ben de katılıyorum..:)
resimli günlük.. bloğum ilk göz ağrım..instagramda yeni sevgilim gibi bi şey ama bloğumu daha çok seviyorum..♥

Adsız dedi ki...

merhaba bloğunu yeni buldum okumak istiyorum ancak arşiv şekli olarak çok zaman kaybettirici duruyor arşiv şeklini değiştirebilir misin mevcut haliyle arada postlarda kaybolabiliyor ayların altında her postun açıldığı bir arşiv şekli var bloglarda o şekle getirsen daha iyi olur senin arşiv şeklin okumak istediğin ayı açıyorsun önceki sonraki falan epey bir zahmetli fotoların güzel blog iyi ama okuması zor arşiv şeklini değiştirsene.